LEEUWARDEN LOUNGE

LEEUWARDEN LOUNGE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 753 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Leeuwarden Lounge. Meer weten? Ontdek meer

2 aug 2022 om 22:29 Matig. Aubergine was waterig. Gehaktballetjes hele sterke smaak, te ingekookt ofzo, rook aangebrand. Mantu was hard deeg. Baklava weinig smaak en helemaal zacht. Kipcurry en rijst was lekker. Oh en het brood was heeel droog..
25 jul 2022 om 8:56 Het eten was heerlijk , maar we hebben niet alles ontvangen. Twee gerechtjes misten en we hebben ze niet kunnen bereiken.
17 jul 2022 om 0:15 Ik heb de bestelling nooit ontvangen…. Telefoonnummer was ook niet bereikbaar. Tot 23:00 bezorging stond er en rond 21:30 besteld…
10 jul 2022 om 21:28 Een menu voor 2 besteld. Er kwam 6 x gehakballetjes door in de bestelling. Ik heb meteen gebeld en gezegd: 2 x kip en nog 4 andere gerechtjes in de mix. Ik kreeg 2 kip en 4 gehakbal. Jammer, ik had me verheugd op een mix aan smaken. Wel lekker.
6 jun 2022 om 7:51 Lekker gegeten. Leuk ook al die verschillende bakjes (menu voor 2)
2 jun 2022 om 20:17 Werkelijk héérlijk en betaalbaar gegeten. Lekkere bijgerechten ook!
1 jun 2022 om 4:23 Heerlijk gegeten en opzich prima porties! Bent gek als je dit nog niet geprobeerd hebt
14 mei 2022 om 21:13 Goede service en heerlijk gegeten!
8 mei 2022 om 14:35 Veel te kleine porties, zoals op rijst en brood hoeven jullie toch niet te bezuinigen?
7 mei 2022 om 20:49 Was heerlijk en lekker warm. Mooi op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.
18 apr 2022 om 20:48 Heerlijk
17 apr 2022 om 20:52 Super lekkere smaken! In kartonnen bakjes geleverd. Temperatuur was iets aan de lage kant.